top of page

WORKSHOP 'ZELFZORG'

VOOR ONDERWIJSPROFESSIONALS

smarties-gbbf54ffa1_1920.jpg

Leerkrachten maken het verschil. Maar hoe zorg je dat je daarin slaagt in deze stressvolle tijden? Hoe zorg je voor jezelf in een veeleisende job zoals die van leerkracht? Hoe vind je de balans tussen zorgen voor jezelf en voor anderen? En hoe sta je veerkrachtig in je job en het leven? Dat is de insteek van deze workshop.

WAT?

Hoe zorg je voor jezelf in een veeleisende job zoals die van leerkracht? Hoe vind je de balans tussen zorgen voor jezelf en voor anderen? En hoe sta je veerkrachtig in je job en het leven? Dat is de insteek van deze workshop. We bekijken wat veerkracht precies betekent vanuit neurowetenschappelijk onderzoek (Polyvagaal theorie). Deze inzichten geven je meteen ook handvaten om je veerkracht te versterken en zo voor jezelf te zorgen in deze stressvolle tijden. Naast deze theoretische basis bekijken we ook en reeks technieken en tools om je veerkracht en dus ook je welbevinden te versterken. 
De workshop geeft zo een inkijk in hoe je aan zelfzorg kan doen, maar geeft je meteen ook inzicht in (moeilijk) gedrag van de leerlingen en hoe je hun veerkracht kan versterken. 

VOOR WIE?

De workshops zijn bedoeld voor alle onderwijsprofessionals: leerkrachten, ondersteunend personeel, directieleden, enz.  

Er staat geen minimum of maximum aantal deelnemers op deze workshop. 

PRAKTISCH

Hoe kan je een workshop aanvragen?

  • Stuur me dan een e-mail via info@inesverplancke.be of bel me op 0474/366.413 om een datum vast te leggen en de prijs te bespreken.  

  • Nadien volgt een e-mail met een afsprakennota met alle praktische info. 

bottom of page