top of page

BOEK EEN WORKSHOP

VOOR ORGANISATIES DIE WILLEN INZETTEN OP VEERKRACHT EN WELBEVINDEN

smarties-gbbf54ffa1_1920.jpg

Wil je als bedrijf investeren in het welbevinden van je medewerkers?

Deze workshop geven je inzicht in hoe je je veerkracht en welbevinden kan versterken. 

We vertrekken daarbij vanuit een totaalbeeld op welbevinden, en bieden concrete info en tools om met je welbevinden aan de slag te gaan. 

WAT?

De workshop wil mensen inzicht geven in hoe ze hun veerkracht en welbevinden kunnen versterken. Dat doen we door hen informatie en tools te geven om hun eigen welbevinden in handen te nemen.

We vertrekken daarbij van een preventieve kijk en een totaalvisie op mentaal welbevinden. Voor ons betekent welbevinden: 'veiligheid', 'vervulling' en 'verbinding'. Vandaaruit leer je jezelf reguleren, je autonomie versterken en echt verbinden met anderen.

Elke workshop duurt 2,5u (inclusief pauze), maar dat kan aangepast worden in onderling overleg.

INHOUD

Je kan kiezen of je intekent op 1 workshop of 4 workshops. De inhoud van de workshops is gebaseerd op ons idee van 'de game'.

  • Kies je voor 1 workshop, dan focussen we op het feit dat 'je veilig voelen' de eerste stap is in 'je goed voelen'. Je bewuste of onbewuste gevoel van onveiligheid heeft immers een enorme impact op je stressniveau en zo ook op je emoties, gedachten, (non-verbale) taal en gedrag. Door deze workshop leer je hoe je jezelf kan reguleren om je terug goed in je vel te voelen. 

  • Kies je voor 4 workshops, dan bespreken we de 4 onderdelen van 'de game'. In workshop 1 leer je de impact van (on)veiligheid op je emoties, gedachten, taal en gedrag kennen en hoe je dit zelf kan leren reguleren. In workshop 2 werken we aan het versterken van je autonomie (zelfkennis), en in workshop 3 aan sociale vaardigheden en zo ook de connectie met anderen. In de laatste workshop bekijken we hoe je je stressniveau kan verlagen door bewust om te gaan met je stressoren, met je beperkende overtuigingen (zoals perfectionisme) en met je emotionele rugzak (bv. a.g.v. pesten of racisme).

 

Bekijk hier onze informatiebrochure met een uitgebreid overzicht van de inhoud van de training. 

VOOR WIE?

De workshops zijn bedoeld voor een groep medewerkers van je organisatie, bij voorkeur maximum 50 deelnemers.
De workshop wordt live gegeven. Indien gewenst, kunnen de workshops ook online plaatsvinden. 

PRAKTISCH

Hoe kan je een workshop aanvragen? Heel eenvoudig:

  • Bepaal of je 1 workshop of 4 workshops wil aanvragen.

  • Stuur me een e-mail of bel me om een datum vast te leggen.  

  • Nadien volgt een e-mail met een afsprakennota met alle praktische info. 

bottom of page