top of page

BOEK EEN WORKSHOP

VOOR ORGANISATIES DIE WILLEN INZETTEN OP HET WELBEVINDEN VAN HUN MEDEWERKERS

straw-g7f3e325aa_1920.jpg

Boek één of meerdere workshops je medewerkers. De workshops trainen hen in skills die noodzakelijk zijn in deze snel veranderende tijden, zoals omgaan met stress, emotionele intelligentie en wendbaarheid.

De workshops combineren bevattelijke informatie en praktische oefeningen die zelfreflectie aanmoedigen.

De workshops worden aangeboden in 2 formules: 'the full package' (een traject met 4 workshops) of thematische workshopssessies.

Elke workshop duurt 2,5u (inclusief pauze), maar dat kan aangepast worden in onderling overleg.

KIES JOUW PARCOURS

1. 'THE FULL PACKAGE'

Fullpackage.png

De workshopreeks geeft deelnemers een volledig beeld van de do's en dont's om sterk te staan in deze tijden. Het traject bestaat uit 4 workshops van telkens 2 lesuren.

  • deel 1: veerkracht: wat is stress en hoe gaan we ermee om?

  • deel 2: autonomie: hoe kan je sterk in je schoenen staan?

  • deel 3: verbinding: hoe maak je echt connectie met anderen en wat zijn de voordelen daarvan?

  • deel 4: wendbaarheid: hoe kan je je snel aanpassen in deze snel veranderende tijden?


Dit traject is gebaseerd om het concept van 'de game', waarbij het leven voorgesteld wordt als een game waarin we elk onze avatar hebben. Maar welke uitrusting heeft onze avatar nodig in deze tijden en welke kan die beter achterwege laten?  

2. THEMATISCHE SESSIES

Veerkracht.png

Workshop 'Veerkracht'

In deze workshop ontdekken de deelnemers hoe ze kunnen leren omgaan met stress: wanneer schiet je in de stress en welke impact heeft dat op je emoties, je gedachten en je gedrag en taal. Ten slotte krijgen ze concrete tips voor wat ze kunnen doen om uit de stress te geraken en zo veerkrachtiger te worden.

EQ.png

Workshop 'Emotionele intelligentie'

Emotionele intelligentie is het vermogen om je emoties te begrijpen en om ermee om te gaan. Een onmisbare vaardigheid in deze heftige, emotionele tijden.
In deze workshop bekijken we wat emoties precies zijn en hoe je ze kan leren 'lezen'. Eens je begrijpt waarom je boos, bang of somber wordt, kan je er ook mee aan de slag en vandaaruit je behoeften duidelijk aan anderen communiceren. Zo leer je meteen ook verbindend communiceren.

Wendbaarheid.png

Workshop 'Wendbaarheid'

Je snel kunnen aanpassen in snel veranderende tijden is geen overbodige luxe. Corona toonde duidelijk het belang van 'snel kunnen schakelen' aan. 
In deze workshop ontdekken medewerkers dat we leven in een verandering van tijdperk. Dat brengt grote chaos en onzekerheid met zich mee, wat zich vertaalt in persoonlijke en maatschappelijke onrust. We bekijken wat ons tegenhoudt om snel te kunnen schakelen, en hoe we dat kunnen veranderen. 

VOOR WIE?

De workshops zijn bedoeld voor een groep medewerkers van je organisatie, bij voorkeur maximum 30 deelnemers. 
De workshop wordt live gegeven. Indien gewenst, kunnen de workshops ook online plaatsvinden. 

PRAKTISCH

Hoe kan je een workshop aanvragen?

  • Kies welke workshop je wenst te boeken. 

  • Stuur me een e-mail via info@inesverplancke.be of bel me op 0474/366.413 om een datum vast te leggen en de prijs te bespreken.  

  • Nadien volgt een e-mail met een afsprakennota met alle praktische info. 

bottom of page