top of page

KEYNOTE

VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES VAN DE PUBLIEKE SECTOR DIE WILLEN INZETTEN OP WELBEVINDEN

Ines_speech_edited.jpg

Burn-out, stress op het werk, enz. Het is iets waar elke organisatie mee geconfronteerd wordt. Toch is onze kennis over het thema nogal beperkt. De wetenschap kwam de afgelopen jaren met tal van onderzoek dat ons inzicht geeft in hoe we ons eigen welbevinden kunnen versterken en welke hulp geschikt is voor welk probleem. Toch is deze info nog niet breed doorgedrongen. Daar wil ik graag met mijn project en mijn keynote verandering in brengen. 

WAT?

Met de keynote wil ik organisaties inspireren om echt werk te maken van welbevinden en veerkracht in organisaties. De tijden waarin we nu leven zijn hels. We strompelen van crisis naar crisis, denken we maar aan de bankencrisis, de klimaatcrisis of de coronapandemie. Probeer je dan maar eens staande te houden. 

Ik ben ervan overtuigd dat bedrijven en organisaties van de publieke sector het verschil kunnen maken door hun medewerkers te leren hoe werken aan persoonlijk leiderschap ervoor kan zorgen dat ze in deze vuca tijden sterk in hun schoenen blijven staan. 

INHOUD

Stress op het werk, we kennen het allemaal. Voor heel wat mensen resulteert overmatige stress in psychische en fysieke klachten, zoals burn-out, slapeloosheid of maagproblemen.
Maar wat maakt dat we momenteel de grootste mentale crisis ooit meemaken (en nee, dat heeft niet alleen met corona te maken)? En hoe kunnen we onze medewerkers wapenen om sterk in hun schoenen te staan in deze woelige en onzekere tijden? De keynote zoekt antwoorden op deze vragen aan de hand van recent wetenschappelijk onderzoek vanuit diverse domeinen.

VOOR WIE?

De keynote speech is bedoeld voor personeel van bedrijven en organisaties van de publieke sector

De keynote kan aangevraagd worden voor een leermoment of ander event. 

PRAKTISCH

De keynote speech kan aangevraagd worden door contact met me op te nemen via telefoon of e-mail

De keynote duurt 1 uur, maar kan op vraag aangepast worden.

bottom of page