top of page

COACHING voor leidinggevenden

VOOR ORGANISATIES DIE WILLEN INZETTEN OP ORGANISATIEONTWIKKELING

Coaching_AvansaBrugge.jpg

Als organisatie is het belangrijk om de vinger aan de pols te houden van de voortdurend en steeds sneller evoluerende wereld om ons heen. Ben je op zoek naar een blik van buitenaf? Iemand die je organisatie kritisch, maar constructief onder de loep neemt en aangeeft waar groeipunten zitten?

Bekijk dan zeker mijn aanbod, of contacteer me gerust!

Coaching Avansa Brugge, juli 2022

WAT?

Ben je op zoek naar hoe je je organisatie kan ontwikkelen, optimaliseren of wendbaar maken? Dit is alvast een greep uit mijn aanbod:

  • trendanalyse: een algemeen overzicht van de maatschappelijke context en een analyse van de context die relevant is voor jouw organisatie.

  • strategisch advies: een 'check' van je organisatie om groeipunten te detecteren en advies voor hoe dit kan aangepakt worden.

  • visieontwikkeling: o.m. hulp bij het uitwerken of herwerken van je missie en visie, en van een visie rond bepaalde aspecten van de organisatie.  

  • beleidsplanning: klankbord bij, inspiratie voor of meewerken aan het uitschrijven van een beleidsplan voor de organisatie.

  • enz.

Ben je op zoek naar andere vormen van ondersteuning? Contacteer me gerust, dan bespreken we je vraag.  

AANPAK

Organisatieontwikkeling is maatwerk. Daarom bekijk ik graag met jou je vraag en zoeken we op basis daarvan een geschikte manier van aanpak en samenwerking. 

Mijn aanpak daarbij is oprecht ondersteunend, down-to-earth en gericht op een antwoord dat werkt voor jouw organisatie.

VOOR WIE?

Voor organisaties uit de social profit.

PRAKTISCH

Wil je graag een beroep doen op mijn ondersteuning. Stuur me gerust een mail of bel me op 0474/366.413 zodat we kunnen bekijken op welke manier we de samenwerking vorm kunnen geven.

bottom of page