top of page

AANBOD VOOR ORGANISATIES

In deze woelige, onzekere tijden met heel wat uitval en burn-out, is aandacht voor het welbevinden en de veerkracht van personeel geen overbodige luxe. Maar ook als organisatie word je uitgedaagd. Bouwen aan een veerkrachtige en wendbare organisatie is nu noodzakelijk.

Daarom bied ik trainingen aan voor personeel van organisaties rond 'zelfzorg' en begeleid ik organisaties d.m.v. coaching bij hun organisatieontwikkeling

"Niet de grootste organisatie wint, ook niet de slimste maar de meeste wendbare."

Jan Rotmans, transitiedeskundige

MIJN AANBOD VOOR ORGANISATIES

Coaching 'ORGANISATIEONTWIKKELING'

Ben je als organisatie op zoek naar een klankbord of iemand die mee nadenkt over hoe je organisatie kan versterken of optimaliseren of wendbaar maken voor de toekomst? Dan ben je aan het juiste adres.

Je kan rekenen op een waaier aan diensten, zoals een 'check' van de organisatie om groeipunten te detecteren, strategisch advies of hulp bij het herwerken van je visie en missie. Op jouw vraag en op maat van de organisatie zoeken we naar de gepaste vorm van samenwerking en antwoorden.

 

Bekijk hier alle info.

Coachingsessie Avansa Brugge,

juli 2022

Workshop 'ZELFZORG OP HET WERK'

Heeft je personeel je soms ook het gevoel dat nogal veel op hun bord te hebben? En is hun job – hoe graag ze die ook doen – nogal veeleisend, zeker in deze snel veranderende tijden?

Goed voor jezelf (en elkaar) zorgen is nu een echte must. Maar hoe doe je dat? Hoe vind je de balans tussen zorgen voor jezelf en het beste van jezelf geven op je werk? En hoe sta je veerkrachtig(er) in je job en het leven? Dat is de insteek van deze workshop.

Bekijk hier alle info.

bottom of page