top of page

AANBOD VOOR INDIVIDUEN

Zit je niet altijd even goed in je vel? Bots je vaak op dezelfde moeilijkheden in je leven? Of wil je beter leren omgaan met stress? Dan is onze workshopsreeks of de online training een goed idee. 

Je leert er om sterker in je schoenen te staan, om controle te krijgen over wat je denkt, voelt en doet, en het helpt je om beter te leren connecteren met anderen. 

WORKSHOPREEKS

4724513-Tupac-Shakur-Quote-Play-the-game-never-let-the-game-play-you.jpg

Onze workshopsreeks is opgebouwd op basis van de 4 levels van 'de game'. In de eerste sessie leer je je emoties, gedachten, taal en gedrag onder controle te krijgen. De tweede reeks speelt in hoe je de beste versie van jezelf kan worden, en hoe je je unieke 'ik' ontdekt. De derde sessie gaat over hoe je kan werken aan échte connectie met anderen, wat een enorme impact heeft op je goed voelen. In de laatste sessie bekijken we je bewuste en onbewuste stressoren en hoe je deze het best aanpakt.

Bekijk hiervoor onze agenda. 

ONLINE TRAINING 

De online training 'Versterk je welbevinden' helpt je om je goed in je vel te voelen. De training speelt in op drie aspecten: werken aan je veerkracht, aan autonomie (sterk in je schoenen staan) en aan je verbinding met anderen. 

Er zijn drie opties:

  • Basics: je maakt kennis met wat veerkracht is, en hoe je het via eenvoudige inzichten en oefeningen kan versterken.

  • Meer: dit is een uitbreiding op de 'basics' over veerkracht en bekijkt o.m. hoe je je emotionele en sociale intelligentie kan versterken en hoe je je gedachten kan controleren.

  • Pro: deze training bundelt alle informatie en tools over 'veerkracht en welbevinden'. Het laat je toe op eigen tempo en volgens jouw noden je welbevinden te versterken. 

webinar-g38b99cdef_1920.jpg

Bekijk hier alle info over de online trainingen of boek meteen je training hieronder. 

bottom of page