top of page

AANBOD VOOR IEDEREEN

De wereld verandert in snel tempo. We beleven momenteel een polycrisis. En toch wordt maar zelden gekaderd wat er met de wereld aan de hand is. Deze keynote wil daar verandering in brengen. Een goed begrip van de maatschappelijke context waarin we leven helpt ons niet alleen om ons welbevinden beter te reguleren, maar biedt ook aan organisaties waardevolle inzichten om zich 'futureproof' te organiseren. 

Keynote 'WAT IS ER MET DE WERELD AAN DE HAND?'

"We leven in een cowboyfilm. Alles verandert. Alles is mogelijk nu." Deze uitspraak van zanger Arno Hintjens vat de lezing 'Wat is er met de wereld aan de hand?' perfect samen.

 
In de lezing stellen we ons de vraag waarom we van crisis naar crisis strompelen? En welke rol figuren zoals Elon Musk en Donald Trump spelen in de snel veranderende wereld. Maar vooral ook welke impact dit alles heeft op de mens, op organisaties en op de samenleving en welke moeilijkheden en mogelijkheden dat met zich meebrengt.
En nee, dit is geen onheilsverhaal, maar wel een analyse van de actualiteit die ons houvast kan geven in deze woelige tijden. 

Bekijk hier alle informatie over de lezing.

MIJN AANBOD VOOR IEDEREEN

bottom of page